Президентът, който победи Хитлер, създаде НАТО и наложи мира

Успява да обедини личности като Чърчил, Рузвелт, Жуков, Сталин, Шарл Де Гол и ген. Патън и да спечели доверието им

Легендарният американски президент Дуайт Айзенхауер е митична фигура в американската армия. Под негово командване съюзниците печелят най-важните

битки срещу нацистите

по време на Втората световна война. През 1942 г. той е главнокомандващ на европейските операции и главен командващ на Обединените експедиционни сили в Северноафриканския регион. Благодарение на успехите му няколко месеца по-късно той вече отговаря и за Средиземноморските акции. Той е човекът, подготвил инвазията в Сицилия и проникването на съюзниците на Италианския полуостров.

През декември 1943 г. Дуайт Айзенхауер вече е безапелационният главнокомандващ на войските в Европа. Само година по-късно той е повишен във върховен главнокомандващ на Съюзническите експедиционни сили (SHAEF). Именно Айзенхауер планира решаващия десант в Нормандия през юни 1944 г., след което съюзниците победоносно обръщат хода на войната и навлизат в Южна Франция, а по-късно и в Германия.

Операцията

била толкова рискована, че неотдавна Би Би Си разкри краткото слово, което Айзенхауер си е подготвил в случай на провал: "Десантът не успя и аз дадох заповед за оттегляне. Моето решение за извършване на атаката беше базирано на най-надеждната информация, с която разполагахме. Пехотата, авиацията и флотът направиха всичко, което смелостта може да направи. Ако някой трябва да бъде обвиняван за грешни преценки – това съм само аз."

За щастие Айзенхауер никога не прочита този смразяващ текст, защото под ръководството му съюзниците побеждават.

Изключителен талант, той е безспорен военен лидер, признат от фигури като ген. Джордж Патън, Уинстън Чърчил, фелдмаршал Бърнард Монтгомъри и генерал Шарл дьо Гол. Известно е, че Айзенхауер е бил в приятелски отношения с маршал Жуков, а президентът

Рузвелт

му е имал пълно доверие и му е разрешил директно да контактува със Сталин.

Заради контактите и организацията, която създава по време на войната, през 1945 г. Айзенхауер става главнокомандващ на силите на Организацията на Северноатлантическия договор - НАТО.

Като президент Айзенхауер е убеден, че мирът се крепи на двете атомни бомби - в САЩ и в СССР. Искрено се надява, че след смъртта на Сталин ще успее да постигне приятелски отношения с Кремъл. Той е и човекът, стартирал космическата програма на Америка. Може би затова е държавният глава, който най-често е замесван в истории с извънземни.

Неотдавна ексшефът на програмата за космическа сигурност на Израел Хаим Ешед обяви, че президенти на САЩ са били в контакт със същества от други планети.

Една от най-популярните медийни публикации е от 20 февруари 1954 г. Тогава е съобщено, че Дуайт Айзенхауер внезапно прекъсва почивката си в Палм Спрингс, за да се отправи на тайно среднощно пътуване до близката

база на ВВС

Според проф. Майкъл Сала той е отишъл там, за да се срещне с двама извънземни. Служителите му обаче твърдят, че му се е наложило да посети зъболекар.

Интригата се заплита още повече, защото същата вечер информационната агенция Асошиейтед прес съобщава, че президентът е починал от инфаркт в Палм Спрингс. Малко по-късно агенцията се извинява за грешката.

Проучване на Майкъл Сала сочи, че във военновъздушната база "Едуардс" Айзенхауер е провел тайна среща с две извънземни същества с бели коси, бледосини очи и безцветни устни.

Водели телепатична комуникация, от която става ясно, че те идват от друга слънчева система.

"Скандинавците" предложили на президента да споделят с него своите напреднали технологии и духовната си мъдрост, но само ако той се съгласи да унищожи ядрените оръжия на САЩ.

Според Сала те са се опасявали, че ако тези ракети бъдат взривени, ядреният холокост може да се отрази на време-пространството и да повлияе и на други планети и светове. Айзенхауер, според разказа на професора, смутен казал на извънземните, че не може да приеме. Няколко месеца по-късно, през същата 1954 г., той провежда нова среща, но с друга

извънземна

раса

Сала знае само малка част от нея - че Айзенхауер е разрешил да проведат експерименти с животни и хора, но само ако те са безопасни за тях и ако бъдат върнати отново на Земята. Дали е имало обмен на технологии, професорът не знае.

Разбира се, не е изключено той да фантазира, но правнучката на президента - Лора Магдалена, твърди, че контактът с извънземните е най-голямата тайна на нейната фамилия.

Предположенията на уфолозите са, че срещата е осъществена, след като Айзенхауер е поканен да се присъедини към тайния комитет Majestic-12.



запали свещ
запали свещ
остави цвете
остави цвете