Траволта: Жена ми беше красив, ярък и любящ човек, изпълваше всичко с живот

16.10.2020 24 часа
С жена си Кели Престън току-що оженени
С жена си Кели Престън току-що оженени

Кели Престън - съпругата на Джон Траволта, щеше днес да навърши 58 години, ако не бе загубила битката с рака на гърдата, дидагностициран две години по-рано.

Двамата чуха какво ли не през почти 30-те години, в които бяха женени, но нищо не успя да подкопае любовната им история, завършила миналия юли по възможно най-трагичния начин, пише „Венити Феър“.

Траволта не пожелал да прави специален коментар за смъртта на жена си. Чрез изявление, изпратено от техни представители, феновете им научиха за тъжната новина.

„Сутринта в неделя, 12 юли 2020 г., Кели Престън, обожавана съпруга и майка, почина след двугодишна битка с рак на гърдата“, пише в съобщението.

„Кели Престън избра да се бори сама и известно време се лекуваше с подкрепата на семейството и най-близките си приятели. Тя беше красив, ярък и любящ човек, който беше дълбоко обвързан с другите и изпълваше всичко, до което се докосне с живот. Семейството й иска разбиране за дискретността, от която се нуждаят в този момент ”, заключава съобщението.

Но в деня, в който актрисата щеше да навърши 58 години, главният герой от „Брилянтин“ пожела да отдаде публична почит на любовта на живота си с емоционална снимка в Instagram, на която са двамата в деня, с който си казват „да“, до снимка от сватба на родителите му, също покойници.

"Честит рожден ден съкровище. Намерих тази сватбена снимка на майка и татко. Хубаво е да ни виждам до тях. С цялата ми любов, Джон “, написа актьорът в публикацията, която бързо се изпълни с послания за привързаност към него и децата му.

Траволта се извини на последователите си заради отсъствието си от социалните мрежи, отбелязва Нова тв.

„Животът и любовта на Кели винаги ще живеят в нашите спомени. Ще отделя малко време, за да бъда там заради децата си, които загубиха своята майка, така че простете ми предварително, ако известно време не знаете нищо за мен ”, каза той.