Коби и Джиана – тайно погребани в Калифорния, далеч от камери и фенове

12.02.2020 24 часа онлайн
Джиана и Коби
Джиана и Коби

Баскетболната легенда Коби Брайънт и 13-годишната му дъщеря Джиана са били погребани на частна церемония още в петък, миналата седмица, съобщава New York Post.

Двамата загинаха в катастрофа с хеликоптер на 26 януари край Лос Анджелис, заедно с още 7 души на борда.

Изданието пише, че близките поискали тайна церемония, далеч от камерите и тълпите фенове на легендарния баскетболист.

Траурната церемония се е състояла в гробищния парк „Pacific View“, намиращ се в близост до семейния дом в Нюпорт Коуст, Калифорния.

„Церемонията беше много тежка за всички, все още е много трудно за тях да осъзнаят загубата на тези две прекрасни души“, споделя близък до опечаленото семейство.

Вдовицата на Коби Брайънт – Ванеса, още не може да осмисли трагедията с нейния съпруг и детето им Джиана и написа пореден пост в социалните мрежи.

„Трудно ми е да превърна чувствата си в думи. Мозъкът ми отказва да приеме, че Коби и Джиджи вече ги няма. Не мога да осмисля това. Опитвам се да приема, че Коби го няма, но тялото ми отказва да приеме, че Джиджи никога няма да се върне. Защо ми е позволено да се събуждам за следващ ден, когато детето ми няма да има такава възможност. Много съм ядосана. Тя имаше толкова много живот пред себе си.

След това осъзнавам, че трябва да съм силна и да съм тук за другите си три дъщери.Щастлива съм, че те са тук с мен. Знам, че това, което чувствам, е нормално и е част от процеса. Исках просто да споделя за всички останали, които минават през тежки загуби. Иска ми се те да бяха тук и кошмарът да е свършил. Моля се за всички жертви от тази ужасна трагедия. Моля ви да продължавате да правите същото“.

В САЩ бе публикувана и информация от смъртния акт на Коби. В него като причина за смъртта е посочена травма, вследствие на тежък удар, предава bg-voice.com.

Иначе всички фенове на NBA легендата ще могат да го изпратят на насроченият за 24 февруари помен, който ще се проведе в дома на Лос Анджелис Лейкърс – „Стейпълс Център“, където премина цялата му професионална кариера.

Датата е избрана специално в чест на Брайънт, който през по-голяма част от кариерата си игра с номер 24.