Лили Иванова поднесе цветята от концерта си в Шумен на паметника на Тодор Колев

12.11.2022 24 часа
Лили Иванова  поднесе цветя  пред паметника  на Тодор Колев  в Шумен.
Лили Иванова поднесе цветя пред паметника на Тодор Колев в Шумен.

Певицата се надява аплодисментите да са стигнали и до големия български актьор

“Много съм щастлива винаги когато идвам в Шумен. Тук е роден големият български артист Тодор Колев”, каза по време на концерта си в четвъртък в залата на местния театър Лили Иванова, след което последваха бурни аплодисменти. “Надявам се, че тези аплодисменти ще стигнат при него”, допълни тя.

27-ият концерт от тазгодишното национално турне на Лили Иванова бе в четвъртък вечерта в залата на Драматично-кукления театър “Васил Друмев” в града. Както при всяко посещение там и този път певицата поднесе цветята от концерта си пред паметника на големия български актьор, с когото бяха много близки.

На сцената с Лили Иванова бяха музикантите от “Ли Оркестра” и триото “ЛаТиДа”. Заедно с тях тя изпя песни от последния си миниалбум “Чуй душата ми”, както и част от вечните си хитове, сред които “Щурче”, “Детелина”, “Панаири” и др.

Много от зрителите не спряха да пеят през целия концерт. След финалното изпълнение овациите за примата на българската естрада не стихваха дълго време и тя подари на почитателите си в залата нови изпълнения, като излезе на бис.

В събота е концертът на Лили Иванова в Русе, след което следват Добрич, Смолян и Кърджали. Кулминацията на турнето е на 4 декември, когато тя ще пее в столичната зала “Арена”.