Дъщерята на Христо Сираков - Анна Мария: Татко, щеше да се гордееш с мен!

24.01.2021 Лили Ангелова
Анна-Мария с Христо - една от последните им общи снимки
Анна-Мария с Христо - една от последните им общи снимки

След като взе и моден сертификат, красавицата вече има първа поръчка

"Татко, щеше да се гордееш с мен! Ти искаше образованието ми да е най-важното нещо в живота ми. Послушах те." Това сподели в нета на стори 22-годишната Анна-Мария, дъщеря на починалия бизнесмен Христо Сираков. Момичето споделя също, че още не може да прежали баща си.


Сираков наистина би имал за какво да се гордее с дъщеря си.
22-годишната красавица вече има сериозно образование зад гърба си и не спира да се учи и развива. Анна-Мария завърши средно в Италия, а след кончината на баща си заживя за постоянно в Англия. Насочи се към бизнес мениджмънта и маркетинга, като се сдоби с бакалавърска степен от престижния лондонски университет "Роял Холоуей". Амбициозната наследница на Сираков не се задоволява само с това и записа и магистратура, отново в сферата на маркетинга. Този път взе тапия от друго елитно учебно заведение - Лодонското училище по икономика и политически науки. В края на миналата година Анна-Мария се сдоби и с още една диплома. Изкара "Вог" моден сертификат от известния колеж по мода и дизайн "Конде Наст" в английската столица и вече дори има първа поръчка - ще работи с колежка, която от години се занимава със световноизвестен бранд.
Освен доброто образоване Анна-Мария владее пет езика - аглийски, френски, италиански, български и испански. За разлика от повечето наследници на известни бизнесмени дъщерята на Сираков никога не е парадирала с името му. Не афишира и факта, че има добър стандарт на живот.
Младото момиче понесе стоически внезапната кончина на баща си. Веднага след погребението близките на Сираков се събраха в столично заведение, където Анна изпя една от любимите му песни.
Момичето е дъщеря на първата жена на Христо Сираков - Мария. След развода тя заживява с майка си, но никога не прекъсва връзката с баща си.