Пловдив - домакин на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2020

01.07.2020 Спомен

Церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2020 – най-вълнуващото и очаквано музикално събитие в България за тази година, ще се проведе на 4 юли в Античния театър в град Пловдив.

След като последните месеци всички културни събития бяха отменени и отложени, а всички ние бяхме поставени в изолация, е време отново ЗАЕДНО да се насладим на хубавата българска музика и едно наистина зрелищно шоу, съобщават от радиото.

Поради съображения с противоепидемичните мерки, тази година билетите за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2020 ще бъдат ограничен брой.

Традиционно, на най-авторитетната и тържествена музикална церемония в страната, се връчват статуетки за постижения за изминалата година. Наградите се определят изцяло от слушателите на БГ Радио чрез гласуване на сайта на медията www.bgradio.bg.

Своя глас може са дадете тук:

https://www.bgradio.bg/article/godishni-muzikalni-nagradi-na-bg-radio-2020

На сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио традиционно се раждат хитове. Премиерите тази година ще са повече от 10!

На 4 юли в Античния театър в Пловдив за първи път ще представят на живо новите си песни: Ицо Хазарта, Миро, Виктория, Поли Генова, 4Magic, DARA, Любо Киров, Стенли, ALMA, Pavell & Venci Venc', Михаела Маринова и Графа!

Специалната награда БГ Вдъхновител на името на Ана Мария Тонкова, която се дава за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика, тази година ще бъде връчена на дует Ритон, които също са приготвили специално изпълнение за сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио в Античния театър в Пловдив!

На сайта на БГ РАДИО до 00:00 ч. на 3 юли се гласува за финалния етап в Годишни Музикални Награди 2020, в който се определят победителите във всяка една от деветте категории.

NOVA ще излъчи ексклузивно церемонията по връчване на наградите на 5 юли.

И тази година победителите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на радиото.

Децата до 14 години влизат без билет, но само с родител.