Опра Уинфри за Тина Търнър: Веднъж ми каза, че когато дойде нейното време, тя ще бъде любопитна

25.05.2023 24 часа

Започнах като почитател на Тина Търнър, следвах я от шоу на шоу из цялата страна, а след това, в крайна сметка, станахме истински приятели. Тя е нашата вечна богиня на рокендрола, която съдържаше огромно количество вътрешна сила, която нарастваше през целия й живот. Тя беше модел за подражание не само за мен, но и за света. Тя окуражи част от мен, за която не знаех, че съществува. Това написа известната водеща Опра Уинфри по повод смъртта на рокденрол легендата Тина Търнър. 

Певицата Тина Търнър почина на 83 години. Световноизвестната певица е починала в дома си в Швейцария след дълго боледуване, съобщи говорителят й.

"След като поиска свободата си от години на домашно насилие, животът й се превърна в ярък зов за триумф. Благодарна съм за нейната смелост, за това, че ни показа как изглежда победата, носеща високите й токчета и кожена минипола. Веднъж тя сподели с мен, че когато дойде време да напусне тази земя, няма да се страхува, а ще бъде развълнувана и любопитна. Защото се беше научила как да ЖИВЕЕ, заобиколена от любимия си съпруг Ервин и приятели. Аз съм по-добра жена, по-добър човек, защото нейният живот докосна моя. Тя наистина беше просто най-добрата.", каза още Опра.