Вратата между този и онзи свят е много тънка и аз скоро ще премина, предупредила Джуна преди да умре

25.04.2023 Бела Чолакова
Джуна
Джуна

През 2015 г. си отиде най-известната руска лечителка - Джуна, надарена според запознати с изключителна дарба, помогнала на хиляди, сред които и много личности от руския и световния елит - Леонид Брежнев, Борис Елцин, Андрей Тарковски, Федерико Фелини, Марчело Мастрояни, Робърт де Ниро.

Джуна, която е посещавала страната ни няколко пъти, има много приятели и последователи и в България. Ето какво споделят някои от тях пред "168 часа".

Парапсихологът и ясновидец Маг Ивайло разказва: "Два пъти сме се виждали. Познавах я, но нямам привилегията да кажа, че сме били приятели. Категорично обаче твърдя, че енергията й беше колосална и най-важното - Джуна успяваше да я канализира по един, бих казал, "нечовешки начин", защото имаше такъв дар, че буквално

можеше само с поглед

да изпепели човек.

Много е трудно през годините да съумееш да съхраниш толкова силна енергия.

Убеден съм, че неслучайно такава дарба идва в живота на човек. Вярвам, че когато в предишен живот си се занимавал с нещо лошо, в този ти се дава шанс да изчистиш душата си. Джуна сама ми е споделяла, че в предишен живот се е занимавала с недобри дела.

А в този се беше посветила на това да помага на хората. Но трябва да подчертаем, че тя не се е занимавала с магии. Съществува тънка граница - има хора, които правят магии, и такива, които ги махат. Важно е да уточним, че няма магия за добро - щом се прави, е за лична изгода и за лошо. Джуна можеше да чисти такива влияния, но не е правила магии. Освен това в Русия тя бе възприемана като учен капацитет и заемаше висок пост.

В последните години се бе посветила на научна дейност. Спомена ми, че пише разработка откъде идва човечеството, как е създадена цивилизацията ни. Но не успя да я довърши. А и има неща, които не бива да се казват независимо кой си.

Факт е, че Джуна наистина имаше огромна дарба. Но за съжаление понякога именно тя те кара да прегориш, защото не е лесно да я носиш у себе си. Истината е, че Джуна просто

не можа да прежали загубата на сина си

Колкото и години да бяха минали, тя все за него говореше.

А разказват, че когато се запознала с Ванга, Ванга й казала: "Ти всичко ще постигнеш, ще добиеш всичко, но след точно толкова дни ще ти стане много лошо." И наистина в деня и часа, посочени от Ванга, синът на Джуна загива. След това тя вече не беше същата.

Помня при последната ни среща, както си говореше, изведнъж замръзна и само гледаше хипнотизирано в една точка. Тогава започна да говори с глас, който "не беше неин", и заприказва колко тънка е вратата между този и онзи свят и как скоро ще мине през нея. Така че

тя знаеше, че ще си отиде.

Просто искаше до последно да свърши колкото се може повече работа. Но не успя да я свърши...

Всъщност последните дни Джуна е била в кома - буквално си е била отишла, но по настояване на нейни близки не са изключвали апаратите, поддържащи жизнените й функции. А когато човек е решил, че иска да си тръгне, трябва да го пуснем.

Освен това не бива да бъркаме, че каквито и заложби да е имала, е можела да се спаси от смъртта. Всеки човек, когато му дойде времето, не може да избяга. Леля Ванга затова казваше: "Аз не съм Бог. Не мога да дам на човека душа. Мога да помогна, да облекча, но след това всичко зависи от него и от съдбата." Всички сме земни хора - имаме си начало, имаме си и край."

Професор Стамен Стаменов, учен и изследовател футуролог, автор на книгите "Говори Космосът" и „Екзополитиката за състоянието на света в последните дни", обяснява: „Джуна има много древни корени. Тя е асирийка по рождение, по генетика е свързана с працивилизациите и носеше у себе си древна информация, която се изяви в живота й.

Джуна бе първата лястовица, която се появи в Съветския блок. Тя проби и строши ледовете на консервативното мислене и утвърди феномена екстрасенс, биодиагностик и лечител. И факт е, че колкото и материалистична да беше съветската наука в края на 70-години на миналия век, тя я прие и дори се стигна дотам, че Джуна лекува Брежнев и много му помогна. И най-важното - тя провокира закостенялата тогава наука да обърне внимание на феномена биополе. Заради нея един от член-кореспондентите на съветската академия написа доклад за биополето. Това беше революция в мисленето. Въз основа на неговите схващания руснаците започнаха да приемат тези неща и

консервативната наука отстъпи.

Джуна бе подложена на редица изследвания, включиха я в лечебни програми и тя явно е показала реални, научно установени резултати, щом се е стигнало дотам да я препоръчат на Брежнев.

А когато той в знак на благодарност я пита какво да направи за нея, тя заявява, че иска да има военен чин. И Брежнев я прави генерал-майор. Затова Джуна често носеше униформа. Участвала е и в секретни програми, но точно какви са били, не е известно. Въпросът е, че резултатите са били налице, за да я допуснат до политическия елит.

На кои известни личности е помогнала да се излекуват феноменалната лечителка, четете в новия брой на в. "168 часа"