Книга събира всичко за COVID-19 и контактите на 600-те най-добри лекари в България

03.07.2020 24 часа

Търсете от днес в книжарниците, обектите на “Лукойл”, “Шел”, "Ромпетрол” и най-добрите пунктове за продажба на вестници

Алманахът "Лекарите, на които вярваме срещу COVID-19" е вече на пазара. Това е тазгодишното издание на "24 часа", което оценява най-добрите български лекари от 2011 година насам, като непрекъснато се допълва.

Нашата цел е била да оценим заслужено труда и всеотдайността на българските лекари, които в тази епидемия показаха своите професионални и етични качества по един доста безспорен начин. Затова в края на тази книга има част за лекарите, които изгубиха живота си в борба с новия вирус. Цялата книга е посветена на коронавируса и дава най-задълбочена информация за влиянието на вируса по различните системи на човешкото тяло, отговаря на важните въпроси около бъдещите ваксини и изобщо е вероятно най-пълният и дълбок текст за медицинските аспекти на новата болест написан на разбираем български език. Тази книга трябва да бъде прочетена от всеки лекар, медицинска сестра, а и изобщо от всеки българин, който иска да продължи да живее информиран с корона вируса, който продължава да е сред нас.

В нея няма нищо фалшиво или сензационно, няма и повърхностно многознайство. Просто последните научни факти, на нормален български език. Образованият пациент е най-добрият помощник на лекаря. Освен знания за коронавирусът, тази книга от 468 страници дава и една друга безценна информация - на кой лекар доказано може да се доверите, ако имате някакъв друг здравословен проблем. Заради епидемията много други страдания бяха отложени и занемарени и сега откриването на най-добрите лекари е от ключово значение.

Книгата е в продажба от днес и може да бъде намерена във вестникарската мрежа в обектите на Инмедио, Relay, 1 minute, Фантастико, Лукойл, в някои обекти на Шел и Ром петрол, като и в по-големите книжарници.

Може да бъде поръчана и онлайн на адрес https://www.mgb.bg/Subscriptions/New?EditionId=216 или на http://www.trud.cc/?cid=9&pid=11066

Също така поръчка може да бъде направена и на телефон 02/9422037.