Познаваме ли някого от минал живот - тези 3 неща подсказват

30.12.2020 Спомен
Сн. Пиксабей
Сн. Пиксабей

Вярва се, че душите ни живеят завинаги. Те съществуват извън пространството и времето и взаимодействат с другите души. Въпреки че нямаме спомен кои сме били в предишния си живот и какво сме преживели, душата има способността да съхранява някаква информация в нашето подсъзнание.

Има разкази и документални филми за възрастни хора и малки деца, които описват подробно къща или място, в които никога не са стъпвали. Това може да показва, че имат спомени от предишен живот.

Някои места, ситуации или хора могат да ги задействат.

Ако следващия път, когато се запознаете с някого и усетите тези 3 неща, не е изключено да го познавате от минал живот.

Чувство на моментална свързаност

Случвало ви се е да видите някого за пръв път, а да имате чувството, че го познавате откакто сте се родили. Това чувство може да бъде доста объркващо, но не може да спрете усещането за мощна връзка помежду си.

Това може да означава, че някога сте били много близки - може да е бил член на семейството, приятел, дори любим.

Ако почувствате тъга или гняв, това може да означава, че техните души са ви наранили по някакъв начин и тази нова среща трябва да ви даде мир и на двамата.

Имате телепатична връзка

Това може да е още по-объркващо. Да имате телепатична връзка не означава да говорите един с друг само с мислите си. Това означава, че просто искате да споделите нещо и го казвате по едно и също време. Или докато мислите за тях, получавате текстово съобщение или телефонно обаждане.

Тази връзка е трудно да се обясни логично, но не може да бъде отхвърлена също. Душите ви се чувстват комфортно и сигурно един до друг, защото вероятно сте споделили някои интимни спомени и сте се опознали добре.

Четете по очите на другия

Очите на този отсреща са почти хипнотизиращи и са ви много познати. Все едно сте ги гледали милиони пъти. Има една поговорка, че очите са огледалата на душата. Някои хора вярват, че душата взима със себе си очите, когато влиза в различните тела.

Макар да се твърди, че хората се раждаме като празна страница, която цял живот трябва да запълваме, това едва ли е така.

Духовете ни имат информацията от предишния живот. Това е необходимо, за да могат душите да растат и да се развиват.

Но това също означава, че всички ние може да имаме някои неуредени дела или лоша карма, които ни следват от миналото. Ако понякога ви се струва, че животът ви сблъсква с добри и лоши неща без причина, може да не сте съвсем прави.

Това може да бъде наказание или похвала за нещата, които душата ви е правила в предишен живот.